אתמול נפגשנו לסיור מקצועי עם פורום מנהלי הכלבו והמטבחים.
התחלנו את היום במפעל יכין. ערכנו סיור בקווי הייצור, שמענו על ההיסטוריה של המפעל מאז הקמתו ועד היום, וגם טעמנו ממוצרי יכין ומהמוצרים החדשים של מחלבת רמת הגולן שבבעלותם.
משם המשכנו לקייטרינג "מול הטבע" בדברת, לשיחה עם שחר מוסקו על פיתוח מוצרים חדשים, הרחבת פעילות חד״א ותהליכי מיתוג.בכניסה קיבלו אותנו מאפים משובחים בטאבון כחלק מהצגת המוצרים של חברת דונה איטליה, ובהמשך – בזמן שמנהלי המטבחים יצאו לסיור במטבח הקייטרינג, מנהלי הכלבו שמעו סקירה של נציג חברת סייקל בנושא רגולציה ופתרונות למיחזור בקבוקים.
את היום קינחנו בארוחת צהריים מפנקת באדיבות קייטרינג דברת, וסיכמנו מפגש עשיר בלמידה, שיתוף ידע ושיתופי פעולה.
תודה לשותפים שלנו במשקי עמק הירדן, יזרעאל וגרנות.

